ALU BEN svojim klijentima nudi mogućnost narudžbe vrata, prozora, roleta i grilja kao i svog dodatnog materijala po sistemu “ključ u ruke”, kojim se obvezujemo da ćemo obaviti sve potrebne aktivnosti: od samog savjetovanja i proizvodnje proizvoda do ugradnje i završne provjere.

Proizvodni proces
Ugradnja
Podešavanje i provjera
 

Proizvodni proces

 

Proizvodni proces ALU BEN PVC stolarije započinje savjetovanjem o tome koja vrsta proizvoda je najpogodnija i najisplativija za Vaš objekt te koje bi se eventualne izmjene trebale napraviti.

Nakon savjetovanja, uz Vaše odobrenje prelazi se na kompjuteriziranu pripremu proizvodnje gdje se predviđaju i najsitniji detalji proizvoda te se pojedinačni izmjeri proizvoda šalju na sve strojeve u proizvodnji. Sve naše proizvode izrađujemo u dijelovima te svakom dijelu proizvoda dodjeljujemo jedinstveni identifikacijski broj pomoću kojega u konačnici formiramo gotovi proizvod.

Na razreznom centru izrezuju se i obrađuju elementi renomiranog njemačkog proizvođača višekomornih profila Rehau. Izrezani i obrađeni elementi šalju se na sljedeću stanicu, gdje se obavlja automatsko bušenje panti štoka, čime se prozor ili vrata pripremaju za ugradnju okova nemačkog proizvođača Winkhaus. Nakon ugradnje okova, na naručeni proizvod se prema dogovoru ugrađuje i dodatni program kao što su rolete, komarice ili neki elektronički dodaci.

             

U našem programu također nudimo i proizvodnju raznih klasičnih i ulaznih vrata s visokim stupnjem sigurnosti, te različitim staklima i ispunama. U našoj ponudi nalaze se i ulazna vrata sa skrivenim lukom.

Kako bismo svojim klijentima osigurali najvišu kvalitetu te isporuku proizvoda na vrijeme, ostvarili smo suradnju sa najkvalitetnijom firmom u regiji za proizvodnju stakala – Pressglass. Odlikuje ih visoka tehnologija, kvaliteta i pouzdanost. Pravi suradnik i partner za ALU BEN, kao i ostali naši dobavljači.

 

Ugradnja proizvoda

 

Prilikom ugradnje proizvedenih proizvoda najviše pažnje posvećujemo kvaliteti same ugradnje jer znamo da je ona presudna za dugoročno uspješno korištenje svih ALU BEN proizvoda.

 

Podešavanje i provjera

 

Fino podešavanje, kao i zadnje provjere prije samog “ključa u ruke” završna su faza našeg cjelokupnog procesa te zaokružuju naša nastojanja da proizvedemo i ugradimo visokokvalitetan proizvod s višegodišnjom garancijom.