Željena doza intime

Ulazna vrata predstavljaju prvi vizualni kontakt prilikom prilaska Vašoj kući ili poslovnom prostoru. Poput posjetnice za Vaš dom ulazna vrata značajno utječu na ostavljanje prvog dojma.

 alu vrata3 07

ALU BEN vrata su visokokvalitetan i dugoročan proizvod koji krasi moderan dizajn, ali isto tako pružaju visoki stupanj sigurnosti. U našoj ponudi nudimo unutarnja, vanjska i klizna vrata koja će Vam uvijek osigurati željenu dozu intime. Poseban sustav zatvaranja s više sigurnosnih prihvata pruža Vam dodatnu sigurnost.

 

Prilikom izrade ALU BEN vrata možete birati između 11 osnovnih boja, raznog drvenog dekora te svih RAL boja za aluminij nebitno govorimo li o ALU vratima ili PVC vratima sa ALU oblogama . Isto tako, možete odabrati način otvaranja kao i to, želite li model s ravnim ili kosim prečkama, te naravno  ukrasne panele koji dolaze u Vaša vrata. Također Vam ALU BEN može ponuditi vrata sa skrivenim krilom(moderna, drukčija, unikatna).Naša vrata otporna su na ogrebotine i manja oštećenja, kao i na sve vremenske utjecaje.

 

Vrata su definitvno poseban proizvod u stolariji. Proizvod vrata je poseban, drukčiji i osoban u odnosnu na ostale proizvode. S vratima možete pokazati svoju osobnost. ALU BEN za Vas može napraviti unikatna vrata.

Opravdat ćemo ukazano povjerenje!

 

 

Kontaktirajte nas

Ukoliko ste zainteresirani za ALU BEN vrata ili imate dodatna pitanja, slobodno nas kontaktirajte i zatražite neobvezujuću ponudu.

Kontakt

CETINA KONF