Proizvod koji Vam nudimo je poseban , drugčiji i jedinstven na tržištu RH, Samo za zahtjevne objekte, posebne klijente…Dodatno sa skrivenim okovom.

Ovaj paket proizvoda Vam nudi:

Profil

REHAU GENEO pasiv (ugradbene dubine 86 mm) , najkvalitetniji profil koji se može naći na tržištu EU. Poseban iz razloga same strukture profila. Naime, baza profila je izrađena od staklenih vlakana koje uvišestručuju statiku profila. Na tom profilu je rađeno 20 godina prije nego je stavljen u prodaju. Ovaj profil u Njemačkoj je ocijenjen kao jedini profil koji ima odlike pasivnog profila, u koji se ne stavlja ojačanje u 90% proizvoda koji su sa njim napravljeni. Definitvno perjanica Rehau koncerna i naravno ALU BEN-a.

Okov

Winkhaus ACTIV PILOT skriveni (njemački renomirani proizvođač koji u ovoj opciji nudi svoj maksimum i uz opciju skrivenih pantova).

Staklo

Troslojno 0.6 staklo.

U ovom paketu je moguće dodatno izabrati i :
-alu obloge u svim RAL bojama
-poluolive u raznim bojama
-sve vrste zaštite od sunca (rolete, grilje, vanjske ili unutarnje žaluzine i brisolee i sl.)
-ukoliko imate dodatnih potreba ili želja obratite se s povjerenjem ALU BEN timu.

 

Napomena u svezi montaže (preporuka ALU BEN tima):
Proizvodi ALU BEN OPTIMO i ALU BEN OPTIMO + su proizvodi koji se montiraju na klasičan način. Kod proizvoda ALU BEN SUPREME i ALU BEN SUPREME + možete izabrati između klasične montaže i RAL montaže, dok kod proizvoda ALU BEN ULTRA i ALU BEN ULTRA + definitvno bi trebali uzeti RAL montažu.
Detalje oko razlika u montaži, ako su Vam nejasne, pojasnit će Vam ALU BEN tim!

 

 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte naše stručne tehničare s povjerenjem i odaberite pravo rješenje za Vaš dom ili poslovni prostor.

Kontakt