Komarice su dodatna zaštita unutarnjeg prostora od neželjenih utjecaja insekata i manjih životinja (miševa, mačaka i sl.). Izrađuju se od aluminijskih i PVC okvira te zaštitne mrežice visoke kvalitete od ugljičnih vlakana koje propuštaju zrak. 

Učinkovitost komarica posebno se ističe tijekom ljetnih mjeseci kada postoji potreba za svježim zrakom u prostorima za stanovanje, a komaraca i ostalih insekata ima na tisuće.

Postoje različiti tipovi komarica, a odabir ovisi o Vašim specifičnim potrebama. Komarice je moguće postaviti na prozore i vrata. Idealne su za prozore u spavaćim sobama, kao i za vrata terase ili balkona.

Komarice možemo podijeliti na:

  • fiksne – proizvod koji je ekonomičan i nadasve funkcionalan
  • pomične (rolo) – ako uzimate prozor sa roletom mogu biti integrirane u roleti, a mogu se ugraditi i ako na proizvodu nema rolete
  • plisse (klizni harmo komarnik)
 

ALU BEN komarice (plisse)

 

aluben-komarice

ALU BEN komarice bez praga potpuno su revolucionaran sustav. Komarice bez praga i dalje koriste jednostavne i učinkovite materijale kao što su aluminij te mreže od staklenog vapna. Sastoji isključivo od kutije i vodilice, a na tlu nema praga te nemaju bočnog profila. Komarice bez praga ergonomski su savršene i jednostavne za rukovanje, a uz to efikasno eliminiraju problem arhitektonskih barijera i narušavanja vizualnog identiteta Vašeg doma.

 
 

 

Kontaktirajte nas

Kako biste bili sigurni da ćete odabrati pravi tip komarica, koji će u potpunosti zadovoljiti Vaše potrebe, kontaktirajte naš stručan tim tehničara te zatražite dodatne informacije.

Kontakt