Zahvaljujući svojem gotovo dvadesetgodišnjem iskustvu kao i brojnim zadovoljnim klijentima sa sigurnošću možemo reći kako u svojoj ponudi nudimo samo odabrane, visokokvalitetne proizvode za Vašu kuću, stan ili poslovni prostor.

Poduzeće ALU BEN d.o.o. osnovano je 1998. godine, sa sjedištem u Viškovu. Za naše prozore, vrata, kao i za sve druge proizvode iz naše ponude jamčimo našim dugogodišnjim iskustvom, ugledom naših partnera te našim stručnim timom koji Vam uvijek stoji na raspolaganju. U proizvodnji naših proizvoda, pored kvalitete, veliku pažnju posvećujemo funkcionalnosti te koristimo samo najnovije tehnologije koje će Vam omogućiti adekvatna rješenja za svaki prostor.

DJELATNOST

Našu djelatnost čini jedan zaokruženi ciklus u kojem nudimo kompletnu uslugu koja uključuje planiranje, proizvodnju, prodaju te u konačnici ugradnju stolarije u Vaš prostor.

ALU BEN svojim klijentima nudi mogućnost poslovanja po sistemu „ključ u ruke“ u kojem mi preuzimamo obvezu za sve poslove, od same izmjere i savjetovanja, pa sve do ugradnje i zadnjih provjera naših proizvoda s garancijom.

 

 

Vizija

Kao moderna i učinkovita tvrtka, ALU BEN na domaćem i međunarodnom tržištu proizvodi i distribuira visokokvalitetne proizvode. Naglasak dajemo na postizanje maksimalne razine zadovoljstva kupaca uslugom i proizvodom uz ostvarenje dobiti za sve sudionike u poslovnom procesu.

Misija

Tvrtka ALU BEN stalno radi na osiguranju i zadržavanju visoke kvalitete proizvoda i usluga uz stalno ulaganje u poboljšanje procesa proizvodnje i orijentaciju prema tržištu Europe. Dio naših aktivnosti ide i ka povećanju proizvodnje i udjela na domaćem tržištu. Misija tvrtke je da se zadovoljstvo proizašlo iz uspješnog poslovanja dijeli sa svim kupcima, dobavljačima i zaposlenima.

Ciljevi

 • Održivi rast i razvoj
  Ključni cilj u daljnjem poslovanju nam je održivi rast i razvoj
 • Visoka kvaliteta
  Održavanje visoke razine kvalitete proizvoda
 • Zadovoljstvo kupaca
  Postizanje najviše razine zadovoljstva kupaca proizvodom i uslugom
 • Poticanje
  Stvaranje poticajne radne okoline

 

STRATEGIJA

Proizvodnjom i ponudom novih proizvoda na tržištima na kojima poslujemo namjeravamo ponuditi kupcu ono što je zaista najbolje za njega. Znatni napori u tvrtci ulažu se u stalno praćenje noviteta na tržištu kao preduvjet kvalitete koja odgovara visokim tehnološkim zahtjevima vremena u kojem živimo. Dogovoreni rokovi i uvjeti isporuke su naš moto. Održavanjem izvrsnosti u kvaliteti proizvoda i pružanjem najviše razine usluge nastojimo postići povjerenje sve većeg broja kupaca koji će nam pokloniti povjerenje i uz pomoć kojih bi svi zajedno ostvarili više.