Ukoliko imate potrebu da zatvorite objekt a tražite najekonomičniji proizvod, a da je ujedno i zadovoljavajuće kvalite. OPTIMO 70 nudi najbolje preduslove za primjenu kod izgradnje namjenskih objekata. Uz dokazane REHAU standarde kvaliteta OPTIMO 70 je ekonomičan prozorski sistem. Mnogobrojni oblici, boje i dizajnerska krila otvaraju mnoštvo mogućnosti u kreiranju izgleda.

Ovaj paket proizvoda Vam nudi:

Profil

REHAU EURO 70 (ugradbene dubine 70 mm i 5 komora) , zadovoljava sve potrebne norme koje su zakonom propisane u RH. Isključivo u bijeloj boji!
dubina ugradnje: 70 mm
broj komora: 5 komora
toplotna izolacija:Uf = 1,3 W/m²K (Euro-Design 70 standardno ojačanje)

 

 

 

Okov

SIEGENIA TITAN AF , koji u sebi sadrži standardni mehanizam za otklopno-zaokreno otvaranje i štulp getribu , cinčani protuprovalni okov koji zadovoljava sve funkcionalne potrebe i ujedno okov koji mi koristimo dugi niz godina i uistinu je kvalitetan i pouzdan).

Staklo

Dvoslojno 1.1 (staklo koje je u kombinaciji: 4 float- 16 Ar – 4 LOW-e) – U vrijednosti, odnsono koeficijent prolaska topline po m2 za ovo staklo je 1.1 K/m2, iz tog razloga i sam naziv stakla.

 

U ovom paketu je moguće dodatno izabrati i :

-troslojno staklo  36 mm debljine

-poluolive u raznim bojama

-sve vrste zaštite od sunca (rolete, grilje, vanjske ili unutarnje žaluzine i brisolee i sl.)

Ukoliko imate dodatnih potreba ili želja obratite se s povjerenjem ALU BEN timu.

 

 

Kontaktirajte nas

Kontaktirajte naše stručne tehničare s povjerenjem i odaberite pravo rješenje za Vaš dom ili poslovni prostor. Posjetite naše salone i prihvatite razgovor sa našim stručnim timom.. odabir stolarije nakon takvog razgovora biti će vam lakši i jednostavniji.

Kontakt